2019 YKS Yerleştirme Sonucunda Havacılık Elektroniği Bölümünü Yeni Kazanan Öğrencilerimiz için Önemli Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz;

Havacılık Elektroniği bölümümüzü kazanıp Yıldız ailesinin bir parçası olarak aramıza katıldığınız için sizleri tebrik ediyoruz.

KAYITLARINIZ

19 Ağustos 2019 - 23 Ağustos 2019 Tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Uygulamalı Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilecektir.

ÖSYM YKS 2019 Program Özel Koşulları Madde 49’a göre

HAVACILIK ELEKTRONİĞİ eğitimi mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler

1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.

2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (renk körlüğü, işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).

olarak belirtilmiştir.

Özellikle tam teşekküllü hastaneden alınacak heyet raporunun alınmasının vakit alacağı düşünülerek ivedilikle işlemlerinize başlamanızı öneririz. Bu belgelerin açıklanacak diğer belgelerle birlikte 19 Ağustos - 23 Ağustos 2019 Tarihinde kayıt esnasında teslim edilmesi gerekmektedir.

 

Yıldız Teknik Üniversitesi bölümlerine kayıt ile ilgili genel bilgiler 2019 YKS sonucuna göre üniversitemiz programlarına kayıt olacaklar için ilk kayıt işlemleri bilgi dokümanı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/duyurular/2019-YKS-Sonucuna-G%C3%B6re-%C3%9Cniversitemiz-Programlar%C4%B1na-Kay%C4%B1t-Hakk%C4%B1-Kazananlar%C4%B1n-Kay%C4%B1t-%C4%B0%C5%9Flemleri-hk./294

 

Ayrıca ileriki duyurular ve kayıtlarla ilgili gerekli bilgilendirmeler için lütfen alttaki linkleri takip ediniz.

http://www.ubf.yildiz.edu.tr/

http://www.ogi.yildiz.edu.tr/

http://www.yildiz.edu.tr/

 

Tüm Duyurular